Lydia

Lydia

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: barna fehér
Születési idő: 2020-05-11 Bekerülési idő: 2022-05-14

Ez a 2 éves, kedves kutyalány nemrég került hozzánk, aki annak ellenére, hogy rossz körülmények közül lett mentve, mindig vidám és nyitott a külvilág felé, az emberekkel pedig nagyon barátságos. Olyannyira vágyik az emberi társaságra és a törődésre, hogy jutalomfalat osztáskor nem is a finomság érdekli, nem a falatkákat kéri, hanem a simogatásért és egy kiadós sétáért könyörög.

Az indulás nem egyszerű vele, mert boldogságában olyan izgatottan ugrál és riszál, hogy a nyakörv vagy a hám ráadása kicsit küzdelmes. Erről azonban gyorsan leszoktatható lesz, ha a gazdi mellett a séta mindennapossá válik számára, vagy lesz saját udvara, ahol szaladgálhat. Lydia egyébként kellemes séta partner, figyel az őt sétáltatóra, nem ijed meg a szokatlan dolgoktól, nem ugatja meg az embereket, jól reagál az úton bicikliző, rollerező, hangoskodó gyerekekre. Kisebb poblémája csak a fajtársaival van. Velük szemben sem mutat agresszivitást, csak megugatja őket, ettől függetlenül inkább egyke kutyaként javasoljuk örökbefogadni. Megfelelő foglalkozással pedig erről a szokásáról is biztosan leszoktatható.

Közepes termete és rövid szőre miatt akár lakásban tartásra is alkalmas lehet, és biztosan meghálálja, ha a hideg téli napokon a fűtött szobában pihenhet. Ehhez persze mindenképp szükséges hozzátenni, hogy ez csak feltételezés, hisz nemrég ismerjük Lydiát és korábbi életéről nem sokat tudunk. De ha belopta magát a szívedbe, egy próbát mindenképp megér, hogy megismerkedj vele.

Örökbefogadom!