Joker

Joker

Ivar: Szuka
Termet: Nagy
Szín: fekete cser
Bekerülési idő: 2021-12-15

 Újabb rottweiler keverék kislány érkezett hozzánk a 2021-es év végén. 

Karcsú (konkrétan nagyon soványan érkezett), kicsit dúsabb a szőre, mint fajtatiszta társainak. Nagyon szép kiállású kutya. Már nem kölyök, de messze van még az idős kortól.

Emberekkel nagyon barátságos, hízelgő, a kennelben kifejezetten bújós. Kényelmesen lehet vele sétálni, figyel arra, aki a póráz végét fogja. Alacsony mozgásigényű, egy rövid séta után megfordul és visszakívánkozik a megszokott helyére. 

Önkéntesünk az alábbiakat írta róla: 

Ha valaki a boltban 30 kiló szeretetet kérne az eladótól, szerintem Joker-t kapná meg a pult mögül. Hihetetlenül kedves és tiszta lelkű mackó, öröm volt minden perc, amit vele töltöttem a hétvégén. 

Türelmes, senki és semmi felé nem agresszív, nem ugrál, tisztelettudó. 

Egy darab keksz, jutalomfalat vagy szendvics közelsége mindig lázba hozza, de neki még a torkosság is jól áll.

Nem a séták királya, inkább a végtelen szeretgetésre esküszik. Boldogan hagyja el a kennelt, de neki nem a megtett út hossza a fontos, sokkal inkább az ember társasága. Egy rövid kör, ami alatt mindent megszaglászhat, bőven elég. 

Na de ezzel nem áll ám meg az élet, mert őt nem lehet csak úgy otthagyni. Elég a szemébe nézni és azt érezzük ebből a csodából 20 perc nem elég. 

Szerencsére nem csak sétából áll a világ. Lehet még játszani, simizni, bundát fésülgetni és mindeközben Joker csak úgy sugárzik a boldogságtól. Na meg persze én is. Még akkor is fülig ér a szám, amikor már rég távol járok.

Joker egy igazi tünemény.

 

Örökbefogadom!