Rosie

Rosie

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: feketés barna
Születési idő: 2016-01-01 Bekerülési idő: 2021-10-23

Nagyon kedves bull típusú kutyalány. Minden egyes alkalommal, amikor bemegyek hozzá a nyakamba ugrik, meg sem próbálja leplezni, hogy mennyire örül az embereknek. Ha egyszer megnyugszik és már nem akarja az egész arcomat összenyalni, akkor ő adja a világ legjobb öleléseit.

A rágcsálós játékok a kedvencei. Sétához is mindig hozok neki egyet, és ő egész végig büszkén cipeli magával. Amikor nem vittünk játékot, akkor feltalálta magát és megrágta a pórázt, ezért olyannal szoktam vinni, ami láncos és nem tudja szétszedni. 

Én kisgyerekek mellé egyelőre nem ajánlanám. Félreértés ne essék, Rosieban semmi rosszindulat nincs. Az egyik legszeretettelibb kutya, akivel eddig találkoztam. Viszont egyelőre nagyon szeleburdi, ez különösen a rágcsálálós-huzigálós játszadozásában mutatkozik meg. Velem is előfordult, hogy a játékáért nyúltam, ő pedig már húzta volna ki a kezemből és egy picit megkapott. Ezért azt gondolom, hogy nagyon kicsi gyerekek mellé nem ő a legjobb választás.

Meglepett, hogy milyen szépen sétál pórázon. Egyáltalán nem húz. Nagyon jókat lehet vele sétálni, láthatóan nagyon élvezi a fél óra szabadságot. Sok kutyánknál javasoljuk a kutyasulit, ez Rosienál sincs másképp, de azt hiszem, hogy ez számára olyasvalami lenne, amit nagyon tudna élvezni. Fizikai és szellemi lefárasztásra is egyaránt szüksége van.

Örökbefogadom!