Igor

Igor

Ivar: Kan
Termet: Nagy
Szín: barna
Születési idő: 2020-01-01 Bekerülési idő: 2021-09-10

Emlékszem, mikor bekerült, megláttam és csak ámultam, mennyire gyönyörű. Bementünk hozzá. Kicsit félve ugyan, de odaléptem, megsimogattam. Meglepődve tapasztaltam, hogy ez a csodaszép, jó kiállású, szomorú tekintetű fiúcska jobban meg van szeppenve mint én. Akkor még nem tudta hova tenni, ami történik vele. Idővel kezdett rájönni, hogy megmutathatja nekünk a valódi, kemény, ámde szerethető bújós énjét, hiszen mindenki úgy fogadja el és úgy szereti, amilyen ő maga valójában. 

Sokáig nem mertem kivinni, féltem az erejétől. Majd vettem egy nagy levegőt és elkezdtem foglalkozni a lelkével. Nem a népszerű figurák közé tartozik, mert félnek attól, hogy “bull típusú”. 

Elsőre nehezen, a sor közepén csapongva és fogát csattogtatva haladtunk ki, és csak repültünk utána. Majd lassan, határokat húzva neki, és szabályokat betartva, elértem, hogy önmagához képest nyugodtan induljon sétálni. Gyorsan fejlődik, de a séta alkalmával még mindig erősen húz. 

A macskák és kutyák egyelőre erősen elterelik a figyelmét, de már hozzáértő kezekben nagyon jól koordinálja magát. Erős jellem, hatalmas akarattal, masszív fizikummal, de amint valaki megérti a lelkét és elbír a testi adottságaival és megfelelően le tudja fárasztani, azzal emberrel a legjobb társak lesznek. 

Egyedüli kutyának tudom ajánlani, mivel a többi kutyát vagy egyéb háziállatot nem tolerál egyelőre. 

 

Örökbefogadom!