Roxi

Roxi

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: barna
Születési idő: 2019-05-07 Bekerülési idő: 2021-09-10

Közepes termetű, rövid szőrű, mokány kis barna lány érkezett hozzánk néhány napja. Sötét az orra, gyönyörűen állnak a fülei és a szemei, mintha körbe lennének rajzolva. Színtiszta izom a kis teste, a kutyaház tetejére felugorva éberen figyeli a menhely életét. Egyelőre csak a kifutóban ismerkedtünk vele. Elfogadja az ember közeledését, barátságos, de nem nyomul még a simogatásért. Okosan nézelődve próbálja felmérni az új környezetét, kihegyezett érzékekkel figyel.

Egyelőre nem ismerjük a természetét, azt, hogy hogyan viselkedik pórázon, hogyan reagál a fajtársaira vagy a cicákra. Jelenleg egy másik kutyával lakik egy kifutóban és az első néhány napon nem volt közöttük komolyabb konfliktus. 

Mérete alapján akár lakásban is elképzelhető a jövője, de egyelőre ezt csak a külső jegyek alapján mondhatjuk. Rövid szőre miatt a tél valószínűleg meg fogja viselni a menhelyen. Ha egy ideig nálunk marad, akkor idővel kiderül róla, hogy hogyan tudja felvenni a menhelyi élet ritmusát. Kívánom neki, hogy ne legyen erre lehetősége, hamarabb találjon otthonra.   

 

Örökbefogadom!