Olympus

Olympus

Ivar: Kan
Termet: Nagy
Szín: tricolor
Születési idő: 2017-01-01 Bekerülési idő: 2021-08-01

Igazi, nagy, erős, németjuhász alig-keverék. Különlegessége, hogy kajla a füle, ettől annyira szeretnivaló az ábrázata. Remek kondiban van, kell hozzá erő, ha a kennelből kiszabadulva megindul, de ennek ellenére kezelhető, a póráz jelzésére megáll, mikor ellenkező irányba indulunk, alkalmazkodik. Biztos, hogy az előző életében foglalkoztak vele, tanították. Barátságos az emberekkel, de nem bújik, nem követeli a simogatást. Élvezi, de nem az a nyomulós fajta.

Tavasszal rámosolygott a szerencse, gazdihoz költözött. Sajnos újra visszakerült hozzánk, gazdái a többi kutyához való viszonyát nem tudták kezelni. Olyan gazdát keresünk számára, akit ez nem riaszt el, van tapasztalata és kitartása. 

Nem sok időt töltött a menhelyen, nem tudtuk alaposan megismetni a természetét, de annyi biztos, hogy míg nálunk élt sokszor játszott a futtatóban más kutyákkal, nem jöttek elő ezek a problémák. 

Várjuk azt az érdeklődőt, aki pont rá vár. 

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Olympusról, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére.

Örökbefogadom!