Csillag

Csillag

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: zsemle
Születési idő: 2020-08-21 Bekerülési idő: 2021-05-17

Menhelyünkre kerülésének ideje 2020 nyara, de most kerül ki a honlapra, mint gazdikereső, ezért látható a bekerülés dátumánál 2021 tavasza. Így egy csoportban lesz azokkal a kutyusokkal, akik most jelentek meg először honlapunkon. 

Nagyon furcsa véletlen, hogy Csillag még mindig nálunk van, miközben a tesói mind gazdára találtak. 2020 augusztusában született, puha szőrű, bézs színű, gyönyörű, barátságos kislány. Nem hirdettük, mert sokáig arról volt szó, hogy gazdis lesz ő is, de sajnos nem így alakult. Itt az ideje, hogy valaki észrevegye és lecsapjon rá. Jelenleg még nem próbált pórázon sétálni, a gazdi feladata lesz, hogy ezt együtt megtanulják. 

Menhelyen született tesóival és életük első napjától rácsok mögött éltek. Mivel a banda együtt cseperedett és mamájuk is velük volt majdnem végig születésüktől, így ez azért nem a legrosszabb gyerekkor. Nem is hinném, hogy bármilyen lelki sérülés érte volna az apróságokat. Az egyetlen gond, hogy anyukájuk nagyon-nagyon félős, fiatal kislány. Rossz tapasztalatai lehettek az emberekkel és túl hamar mama lett. Őt még a mai napig nem lehet megsimogatni. Megsimogatni?! Még egy fényképet sem sikerült róla készíteni, mert a kifutóban azonnal fedezékbe menekül, ha valaki bemegy hozzájuk. Bemegy?! Már ha a kerítés mellett elhalad, Emőke akkor is azonnal eltűnik, mint a kámfor.

Mikor kikerültek a kifutóba anyuka és gyerekei, figyeltük, hogy a mama mindig bemenekült a házba és a gyerekek elé álltak, fedezéket adtak neki. Tudták, hogy erre van szüksége.

Lassan a gyerekek elfogytak mellőle és most már csak Csillag tud rá vigyázni. Ideje, hogy ő is kilépjen a közös történetükből és elkezdődjön a saját élete. Talán Emőke is megpróbál magára találni, ha már nem lesz mellette.

Aki egy csodaszép, bájos, szeretnivaló, pelyhes bundájú, fiatal, kislány kutyusra vágyik, az nagyon gyorsan jelentkezzen érte!

 

Örökbefogadom!