Tóbiás

Tóbiás

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: barna fehér
Születési idő: 2018-01-01 Bekerülési idő: 2021-05-10

Kivételesen szép, buci fejű, mogyoróbarna izomkolosszus néhány hófehér folttal. Nagyjából három éves lehet.

Az már kiderült róla, hogy nem csak szép, de ügyes is, elképesztő magasságokba képes felmászni a rácson, így neki olyan otthont keresünk, ahol ezt nem tudja gyakorolni tovább, mert lehetséges, hogy egy újabb Houdinivel állunk szemben.

Erőteljes, lendületes kutya, a sétáltatásához kell erőnlét, legalábbis itt, a menhelyi körülmények között, de ez leginkább a kennelek között kifelé probléma. Odakint már békésen röfögő és szeretgetésért odabújó tüneményként viselkedett. Sajnos a többi kutyával nem jön ki, sőt. Csak egyedüli kutyaként tudjuk egyelőre elképzelni a jövőjét. Rövid ideig gazdis volt, de sajnos visszakerült, mert a két méteres kerítés sem volt neki akadály, ha arról volt szó, hogy egy arrafelé bóklászó másik kutyával akart „összeismerkedni”. Így, megint nálunk várja, hogy rátaláljon valaki, akinek pont ő való. 

Emberekkel nagyon barátságos, ha valaki vállalkozik rá, hogy a menhelyi stresszes légkörből kivigye és a szabadban ismerkedjen vele. Utánkövetéssel fogadható örökbe ismerkedés és több közös séta után, mikor már kiderült, hogy kölcsönös-e a vonzalom a gazdijelölt és Tóbiás között.

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Tóbiásról, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére.

 

Örökbefogadom!