Brúnó

Brúnó

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: tricolor
Születési idő: 2019-01-01 Bekerülési idő: 2021-05-01

Brunoval még csak most ismerkedünk. Szép küllemű, barna-fehér, karcsú, vadászkutya ősökkel rendelkező, fiatal, keverék fiú. Lelkesen ugrál a rácsra, mindenkivel nagyon barátságos, aki egy pillanatra is megáll a kennel előtt. Begyűjti a simogatásokat és próbálja elmagyarázni, hogy nagyon kicsi neki ez a hely és azonnal vigyék ki sétálni, de leginkább haza. 

Annyi már kiderült róla nagyon hamar, hogy remekül ki tud szabadulni a kennelből, bármilyen magas is legyen, és akár a tetőn is elsétálgat. Neki mindenképpen olyan otthonra lesz szüksége, ahol ezt nem tudja gyakorolni. Leginkább egy lakásban lehet elképzelni, hogy nem tudna meglógni. 

Első közös sétájuk után ezeket az információkat kaptam egy sétáltatótól: Energikusan indult kifelé a menhelyről, de ez szinte minden kutyára igaz. Kint már jóval egyszerűbb volt vele, ismeri a pórázt, biztos, hogy már sétáltatták. Idegen kutyákra figyel, nem támadó a viselkedése, szívesen közeledne hozzájuk. Azért az biztos, hogy ha kikezdenek vele, akkor beleállna a balhéba ő is. Ennek ellenére valószínűleg összeszoktatható lehet más kutyával – ilyen esetben leginkább ellenkező nemű kutyus a jó választás. Persze ez még ki fog derülni, ha több időt tölt nálunk. 

Kocsiktól nem ijedt meg, sajnos a cicákkal való viszonyát nem sikerült kideríteni, de, mivel vadászkutya alkat, gyanítható, hogy megkergetné őket. Ezt később még teszteljük nála. Nem követelte a simogatást, de ha kapott, akkor nagyon lelkesen örült neki. 

Egyelőre ennyi derült ki róla. Legjobb lenne, ha a többi dolgot már egy gazdi derítené ki róla. 

 

Örökbefogadom!