Boni - Sessy

Boni - Sessy

Ivar: Szuka
Termet: Közepes
Szín: fehér barna
Születési idő: 2017-11-01 Bekerülési idő: 2021-04-15

Ő olyan, mint amilyen a gazdája. Ha határozott a gazdi, akkor ő is, ha bizonytalan, akkor azt is átveszi. Ennek ellenére szeret a középpontban lenni, amit bújással és hízelgéssel akar elérni. Lassan nyílik meg, pont ezért az első pillanatok nagyon fontosak neki, mert nehezen bízik meg bárkiben, de a megfelelő kitartással elérhető nála az örökké tartó szeretet. Akit egyszer a szívébe enged, azért tűzön-vízen átmegy! Onnan a gazdi az első és egyetlen! Nagyon tud szeretni és ragaszkodni.

Remek házőrző, es fantasztikus munka kutya! Megvédi a területet minden behatolótól! A gazdához is csak azt engedi, akit a gazdi szeretne oda engedni.

Erőssége a gazdi imádata, a terület megvédése, túrázás, sport. Szeret új tájakat felfedezni, szeret beleállni a hasig érő vízbe és szeret a vízzel (slag, kerti locsolóval), játszani (kergeti). Kíváncsian sétál hegyen,réten, de sosem lankad a figyelme, mindent hamar észrevesz, akár egy jó Vadász, több méterről is kiszúrja a zsákmányt mégha mi nem is látjuk!

Mosolyogva és örömmel tesz meg bármennyi km-t, ha a szeretett gazdijával lehet! Nagyon szereti, ha feladatot kap, így a napi 2x-3x10 perc engedelmes gyakorlás is jót tesz neki. Az alapokat már tudja, mert félig iskolázott!

Imád a gazdi közelében lenni éjjel-nappal!

Nem veti meg a kanapén sem.

Napközben kinti, este benti kutya.

Gyengeségei a macskák, rágcsálók, vagy bármi ami a területére téved. Igényli a napi fárasztást. Más állattal szigorú állandó fegyelmezéssel, kontrolállással, es figyelemmel, rövid ideig elvan. Hirtelen tör ki más állatok jelenlétében! (A Vadász ösztöne nagyon erős!)

 

Autóban is nagyon jól elvan.

Örökbefogadom!