Pajti

Pajti

Ivar: Kan
Termet: Kicsi
Szín: Barna
Születési idő: 2020-09-03 Bekerülési idő: 2021-03-26

Csodaszép, barna, rövid szőrű, arányos alkatú, közepes termetű, fiatal fiú. Nem nevelte még senki, így kajla, izgő-mozgó, energikus jószág.

Egyértelműen imádja az embereket, a kutyákat, az egész világot. Jó kedélyű, derűs kisugárzása átragad mindenkire, aki kapcsolatba kerül vele. 

Önkéntesünk első közös sétájuk után, az alábbiakat írta róla: 

"Pajti nagyon szeretetéhes kutyus, időnként be-betáncolja magát az ember ölébe séta közben, figyeli, hogy mit csinálok, merre megyek, ha leülök mellé megpihenni, akkor puszi áradatot zúdít rám. Nagyon mozgékony és játékos, imád hosszú füves réten szaladgálni, kicsit kajla, de okos, egy kis kutyaiskolával biztos kikupálódik. Más kutyák felé érdeklődő, barátságosan közelít, kis szaglászás után már ott is osztja a puszikat."

Most van a legjobb pillanat, hogy valaki lecsapjon rá, mielőtt még eléri a felnőtt kort. Pont el lehet csípni a legtanulékonyabb időszakot, kutyaiskolával, határok meghúzásával, következetességgel ideális társat lehet belőle csiszolni. Ha voltak is rossz élményei, nem érezni rajta. A rácsok mögötti életet is derűsen fogja fel, olyan figura, aki mindennek tud örülni. 

Ha kicsit jobban megismerjük a természetét, alaposabb leírás is készül, de gyanítom, hogy mire eljutnánk ide, Pajti már rég egy családban fog boldoggá tenni mindenkit a környezetében. Pont akkora, pont olyan szép, pont olyan fiatal és pont olyan kedves, mint amilyen kutyára mindenki vágyik.

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Pajtiról, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére.

 

Örökbefogadom!