Frédi / Doki

Frédi / Doki

Ivar: Kan
Termet: Közepes
Szín: tricolor
Születési idő: 2019-01-01 Bekerülési idő: 2021-01-05

Közepes termetű, drótszőrű kutyafiú. A macskák nem érdeklik, viszont a kutyák annál inkább, velük sajnos nem mindig barátságos. Nemrég kiderült róla, hogy a közeledő autókkal nincs jó barátságban. Száguldana utánuk, ha a póráz engedné. Erre majd az új gazdi figyeljen nagyon, mindenképpen le kell szoktatni róla, mert komoly baleseteket okozhat a kis hóhányó. Nem beszélve arról, hogy a saját épsége is veszélybe kerülhet. 

Frédi nagyon keresi az új ingereket. Minden érdekli, szaglászhatunk, áshatunk, játszhatunk, mindegy csak valamit csináljunk. A gazdinak fontos lesz levezetni a fizikai és a szellemi energiáit is. Bújós, ölelkezős, a fejét a kezedbe fúrós szeretetbogyó ő is.

Nagyon szereti a saját a hangját, mindig van valami mondanivalója. Van, hogy ugat, van hogy csak hátravakkant és van amikor sípolva mondja a magáét. Az a hiszti és könyörgés, amit ez a kutya a rács mögött le tud rendezni… Nagyon nehéz őt otthagyni.

Frédi szuper családi kutya lenne, még egy macskát is elviselne maga mellett, csak jöjjön már el érte az az álomcsalád. Sétára, kirándulásra, játékra mindig kapható, ezekért cserébe pedig még azt is megengedi, hogy egész nap a hasát vakarásszák.

További képeket a menhely Facebook oldalán (https://www.facebook.com/budaorsiallatmenhely) találhattok Frédiről, ha a bejegyzések között rákerestek a nevére.

Örökbefogadom!